ANGEL BEADS COLLECTION & CREATION

By: Sue tHe AnGel BeAdS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 5-Aug-2009 11:41 Email | Share | | Bookmark
BABY BLUE

 
 
Tudung terbaru hasil dari kerja keras saya. kerja keras ke? hehehe....x de la.kalau kerja keras maknanya 1 hari dah boleh siap. Ini nak siapkan 1 tudung pun sampai seminggu. camne nak bisnes ni? berterabur lari customer.apa2 pun layannnnnnnn.............




Wednesday, 29-Jul-2009 13:59 Email | Share | | Bookmark
TUDUNG LAGI......

 
 
Tudung ni hasil percubaan ke-2 dan ke-3. Sekarang ni tgh gila buat tudung la pulak. Baju tinggal jap....pasni kita sambung balik ek.Ada 2 helai baju opismate x buat lagi. 1 dah siap separuh. 1 lagi belum sentuh pun. Baju tuan tanah pun x siap lagi. Aduhhhh!!!! sempat ke nak buat ni?




Saturday, 25-Jul-2009 14:38 Email | Share | | Bookmark
Tudung Sue ala Beauty

 
Tamat akhirnya pertapaanku. aku telah berjaya menghasilkan tudung ala2 cik beauty. Jgn marah arrrr cik beauty kerana saya telah menciplak hasil karya BnTB. nanti saya bayar royalti....

Sangat teruja nak buat tudung ni sbb walaupun saya cakap dgn customer (kawan actually....), saya belum pernah buat. baru nak cuba. tapi dia still nak suruh buat. Dia teramatlah percaya yg saya mampu menghasilkannya. Terima kasih Ija di atas kepercayaan anda. walaupun x de sewing machine, gagahkan la jugak hantar jahit kat orang. yg penting permintaan peminat dato' siti yang sorang ni tercapai.





Quote:
Dana : saje je nak try buat benda baru....w/p x 100% mcm yg asal.
K.Beauty : you inspired me....TQ so much!
Tok janggut : TQ...sudi2 lah singgah selalu yek....


Sunday, 5-Jul-2009 03:45 Email | Share | | Bookmark
BAJU OH BAJU

Oleh kerana dah pandai jahit manik, tahun ni...baju raya saya 3 pasang, semuanya plain...... .maknanya aper tu???nak buat manik la semuanya. Siap nak buat dgn tudung lagi. pasni ada la tudung Sue ala Beauty. Akak kena bangga..jenama akak menjadi sebutan dan ikutan.hehehe...jgn marah yer K.Beauty.Dia seorang yg very nice person. Saya hari2 kacau dia..... . mesti dia layan saya.

Baju oh baju......cepat la siap. Dah x sabar niiii....


Friday, 26-Jun-2009 14:28 Email | Share | | Bookmark
BEAUTY OH BEAUTY

 
 
Akhirnya dapat jugak saya berjumpa dengan empunya butik maya 'Beautynthebeads'. Kami date kat Maju Junction tengah hari tadi. Sebenarnya.....Cik Beauty nak serahkan tudung beauty yg saya order. hehehe.....sapa yg belum memilikinya tu jgn jealous yer....

apa-apapun layan la pic saya 'mengetest' tudung yg konon2nya nak pakai raya nanti....tahan ke nak tunggu raya ni????? tapi sorry la.....gambar dengan si beauty x de la pulak. camne boleh lupa yek?

PANDANGAN SISI

DARI DEPAN........cak! gembiranya dia....


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net