ANGEL BEADS COLLECTION & CREATION

By: Sue tHe AnGel BeAdS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 13-May-2009 12:39 Email | Share | | Bookmark
I am back....

Ada yg tertanya2, ke mana saya menghilang. Untuk permgetahuan kawan2 FP, saya n family pergi makan angin & buang duit ke Jakarta - Bandung. 4 hari 3 malam. Pergi 8hb,flight 7am dan balik 11hb,flight 2.50pm. memang syok gila la gi sana... kepala wa cakap lu!macam2 ada.cerita banyak tak guna. tunggu entry saya yg akan datang....


Sunday, 3-May-2009 11:54 Email | Share | | Bookmark
PENTAS PERAGAAN

 
 
Bondaku menggayakan my 'Black Rose in the Garden' ke kenduri kahwin


Sunday, 3-May-2009 09:22 Email | Share | | Bookmark
CENDOL LEMAN DAWI

Inilah pak cik Leman Dawi...
sempat lagi ibu berposing...
Ibu dan hero2....
View all 8 photos...
On the way balik kampung, kami singgah kat cendol leman dawi yg glamerzzz tu...Cendol dia memang mabeles,sodap.sampai tak terkata la...Layan je pictures kat bawah yek....


Monday, 27-Apr-2009 16:04 Email | Share | | Bookmark
BORINGNYA.......

Terasa seperti hari-hari ku kosong tanpa manik-manik....cuma kat mata je ada manik(menengok fp beaders2 yg ado) nak buat baju sendiri tak de.sedih tak dengar??? bukannya x mampu nak beli,tapi sbbnya PERODUA sediakan uniform untuk staff supaya staff dia boleh simpan duit. x yah beli baju tiap2 bulan.Ye ke boleh simpan duit???x de maknanya....takkan nak buat bling2 kat uniform kot tak???mau kena sound dengan bos ku yang gendut tu... Sorry bosss.....

Besok nak balik kampung (Segamat).balik KL balik hari Sabtu. Isnin dah start keje.Aduh!!!!!malasnya...dah 2 bulan cuti nak kene kerje balik memang payah. Dah plan nak singgah Jakel beli baju untuk raya.pastu, boleh jait manik... Tak sabar rasanya nak buat kat baju sendiri.tahun ni nak beli baju warna pink la...sian saya tau.nak beli baju anak warna pink tak kesampaian, beli lah untuk diri sendiri.keluar keluar je telur,keluar keluar je telur....adusss!!!pening kepalo den....dah 3 pasang telur. x yah sebok2 nak g beli telur...

haruskah aku membuka tempahan utk mengisi masa lapang & menajamkan skill????haruskah????


Friday, 24-Apr-2009 07:41 Email | Share | | Bookmark
SIJIL

Sijil tamat kursus
Dengan bangganya akak nak tayang sijil yg akak dapat.....
Hopefully, ilmu yg saya dapat akan dipraktikkan sampai bila2. Insyaallah....


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net