ANGEL BEADS COLLECTION & CREATION

By: Sue tHe AnGel BeAdS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 23-Apr-2009 14:35 Email | Share | Bookmark
BLACK ROSE IN THE GARDEN

 
 
Akhirnya siap juga baju ibunda tercinta.Cadangannya nak buat design K.Beauty (Butterfly in the garden) tapi tak berapa nak jadi. Peralatan tak cukup daaaa.... erasable pen tak beli lagi.so, susah nak buat design. tangan sy ni memang tak berseni. akhirnya pokok yg ada dalam garden saya ni,semuanya tegak.... .Kat tangan pulak, saya just buat bunga ros je.mak suka yg simple.kang buat lebih2 sangat,dia tak nak pakai pulak. bling2 sangat....itulah pesanannya.
Macam biasa, silalah komen hasil keras tangan saya yg ke-2 ni. Sila2.......


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net